Reglament

Reglament

1.- La Marxa és oberta a tothom, sense límits d’edat.2.- Consta de dos recorreguts, el curt (9 km aproximadament)  apte fins i tot per a cotxets de criatures i un segon recorregut (12 km aprox) una mica més tècnic.

3.- L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per part dels participants a la prova. Com tampoc es fa responsable per danys físics o morals, perjudicis o lesions que la participació a la prova pugui ocasionar individualment o a terceres persones. I exclou també qualsevol dany per sofriment latent, imprudència, negligencia i incompliment de les lleis vigents. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients.

L’organització tampoc es fa responsable d’objectes perduts o robats durant la participació, com tampoc de posibles danys o robatoris als cotxes aparcats.

Hi ha aparcaments públics NO vigilats.

4.- Els drets d’inscripció són de 8€.  Un cop realitzada no es tornarà l’import pagat.

Aquestes es poden fer de 8:00 a 9:00h del matí, del 21 de gener de 2018.

Les reserves on-line es  poden fer a la web: www.marxavilobidonyar.com. Caldrà presentar-se a fer el pagament de dita reserva d’inscripció abans de les 8:45h. Si no es presenta, perd el dret de la reserva on-line.

No es podrá participar a la marxa sense la inscripció corresponent.

El nombre d’inscripcions queda limitat a 1000 participants.

5.- L’hora de sortida serà a les 9:00h del matí, al pati de l’escola Josep Madrenys.

6.- Es disposarà de controls de pas i zones d’avituallament al llarg del recorregut.  Aquests estarán disponibles a partir de les 8:30h.

7.- Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. La seva funció és tancar la marxa per garantir la seguretat de tots el participants.

Per la qual cosa, demanem que si algun/a participant decideix abandonar o pateix algun accident i ha de ser recollit per l’ambulància, ens ho comuniqui immediatament a la colla organitzadora a través del telefon mobil 669-757-251.

8.- L’arribada serà al mateix pati de l’escola, on els organitzadors recolliran el pertinents dorsals que donen dret a l’obsequi i esmorzar.

9.- Es disposarà de dutxes i vestidors.

10.- La inscripció i participació en aquesta marxa implica l’acceptació d’aquest reglament, i també de tot allò no previst que serà resolt segons convigui l’entitat organitzadora.

11.- L’organització es reserva el dret a modificar el programa si causes imprevistes ho requereixin.

12.- Aquesta marxa està organitzada per la Colla Jove de Marxaires.